O Nama

INTERO CENTAR je udruga za edukaciju, savjetovanje i nenasilno djelovanje. Cilj udruge je rad za opće dobro, a u skladu s vrijednostima nenasilja, ravnopravnosti, solidarnosti te jednakih mogućnosti.

Cjelokupni rad Intero centra temelji se na principima nenasilne komunikacije i empatijskog slušanja prema uzoru na Marshalla Rosenberga.

Radimo u malim grupama i individualno te na druge načine koje smatramo vrijednima za komunikaciju naših vrijednosti s javnošću.

NeprocjenjivA Neda

Neda Popović

Trenerica i savjetnica
Nakon studija teologije pohađala je edukacije imago terapije, obiteljske terapije, suočavanja sa stresom i traumom te nensilne komunikacije. Trenutno se intenzivno educira na području 5 Ritmova - terapijskog plesa.
NeprocjenjivA Mihael

Mihael Sečen

Trener i medijator
Nakon studija teologije, teološko-pedagoškog smjera, pohađao je edukacije nenasilne komunikacije i djelovanje te Transformacije sukoba. Potom pohađa edukacije za trenera nenasilne komunikacije, nenasilnog djelovanja i medijacije koristeći metodu Marshalla Rosenberga.

Predsjednik udruge: Mihael Sečen

Tajnica: Nedeljka Poopović

Iako su nam uloge podijeljene na ovaj način, Intero centar djeluje po sistemu jednake raspodjele moći i odgovornosti. Sve odluke donose se koncenzusom.